Sushi Next is gelegen aan de Nieuwstraat 70-72 in het centrum van Apeldoorn. Bij de inrichting van het restaurant is rekening gehouden met de beleving voor de gasten. Zo hebben heeft u bijvoorbeeld veel zitruimte en hebben wij een 9 meter lange draaiende sushiband in ons restaurant.

Vanuit het restaurant kan er een kijkje genomen worden in de mooie open keuken waar de koks live uw eten aan het bereiden zijn. In het midden van het restaurant staat een grote bar waar u een overheerlijk biertje, cocktailtje, kopje koffie of een van onze vele andere drankjes kunt bestellen.

Het restaurant heeft verschillende zitplaatsen. Zo hebben wij loungesets voor 6/7 personen, kunt u op 2 verschillende verhogingen zitten, aan de sushiband, de bartafels of bij de zogeheten pokerbankstellen.

In de nabijgelegen parkeerplaats Q-park aan de Roggestraat 133 (+-150 meter lopen) kunt u uw auto parkeren. Daarnaast kan er ook geparkeerd worden bij Q-park de Oranjerie 1 (+-500 meter lopen) of bij het Marktplein aan de Deventerstraat 22A (+-500 meter lopen).